9,5
info@autoservicehaaksbergen.nl
+31 (0)53 572 9074
  • Ma-Vr: 8.00 - 17.30
  • &
  • Za: 9.00-16.00

Uw auto onderhouden

Onderhoud en reparatie

Het is verstandig om in ieder geval één keer per jaar je auto naar de garage te brengen voor onderhoud. Dat helpt bij het voorkomen van een hoop narigheid aan je auto en zorgt ervoor dat je veilig de weg op kunt.

In onze werkplaats plegen wij onderhoud aan alle merken auto's en werken uitsluitend met kwaliteits onderdelen afgestemd op uw auto. Of het hierbij gaat om olie, filters, remblokken, remschijven of andere onderdelen; het is specifiek voor uw auto bestemd.

Naast het periodieke onderhoud kunt u bij ons terecht als het gaat om de reparatie en/of vervanging van bijvoorbeeld: het remsysteem van uw auto, banden, uitlaten, accu's en alle overige werkzaamheden aan uw auto.

Wij beschikken over vakbekwame, gediplomeerde en gemotiveerde monteurs, tevens houden wij van duidelijkheid en transparantie, al naar gelang het soort reparatie of onderhoud, kleine of grote beurt spreken wij vooraf een prijs met u af.

Kleine beurt

Tijdens de kleine beurt controleren we je auto op meer dan 30 belangrijke punten. We vervangen de motorolie, vervangen o.a. het oliefilter.

Waarom is dit belangrijk? Door een kleine inspectie tijdig uit te laten voeren kunnen problemen vroegtijdig worden gesignaleerd en verholpen voordat dit tot grotere problemen gaat leiden.

Grote beurt

Tijdens de grote beurt controleren we je auto op meer dan 77 belangrijke punten. We vervangen de motorolie, vervangen o.a. het olie- en luchtfilter en vullen ruitensproeier- en koelvloeistof bij. Doordat bij een grote onderhoudsinspectie veelal ook de onderdelen worden gecontroleerd die bij een APK keuring dienen te worden geïnspecteerd wordt dit vaak veelal gelijktijdig uitgevoerd.

Waarom is dit belangrijk? De grote beurt met het vervangen van alle filters zorgt ervoor dat alle onderdelen van de auto beter blijven werken. Verder wordt de auto volledig gecontroleerd zodat je zeker weet dat je veilig en zorgeloos kunt blijven rijden.

Storingsdiagnose

Wij beschikken over moderne, professionele diagnoseapperatuur. Hierdoor zijn wij in staat om de meeste storingen, aan ieder merk of type auto uit te lezen en vast te stellen. Het is daarom mogelijk om de oorzaak van de storing effectief en snel te vinden. Zodra de reden van de storing is gevonden zullen wij contact met u opnemen. Wij geven u vervolgens inzicht in de reden van de storing, de eventuele uit te voeren reparatiewerkzaamheden en de bijbehorende kosten. Door een storing in uw auto tijdig en vakkundig te laten controleren en - indien nodig - te laten repareren voorkomt u hoge reparatiekosten die kunnen optreden wanneer u doorrijdt met een storing.

Onderhoud aan je auto nodig?

Maak een werkplaatsafspraak

Auto Service Haaksbergen repareert en onderhoudt alle automerken. Voor al uw reparatie- & onderhouds- werkzaamheden. Wij beschikken over een uitgebreide werkplaats welke is uitgerust met de modernste apparatuur welke het hedendaagse autopark van een garage verlangt.

Beoordeling

9,5

Gemiddelde op de schaal van 10
op basis van 868 beoordelingen

Contact informatie

De Greune 25
7483 PH, Haaksbergen

+31 (0)53 572 9074