9,5
info@autoservicehaaksbergen.nl
+31 (0)53 572 9074
  • Ma-Vr: 8.00 - 17.30
  • &
  • Za: 9.00-16.00

Over ons

Auto Service Haaksbergen repareert en onderhoudt alle automerken. Voor al uw reparatie- & onderhouds- werkzaamheden bent u bij ons aan het juiste adres. Wij beschikken over een uitgebreide werkplaats welke is uitgerust met de modernste apparatuur welke het hedendaagse autopark van een garage verlangt.

Voor het maken van een afspraak kunt u gebruik maken van het formulier, telefonisch contact opnemen of bij ons langskomen, wij kunnen u dan goed mogelijk van een advies of een vrijblijvende prijsopgave voorzien.


Wij houden autorijden fijn en betaalbaar!

Team Auto Service Haaksbergen

Onderhoud

In onze werkplaats plegen wij onderhoud aan alle merken auto's. Wij beschikken over vakbekwame, gediplomeerde en gemotiveerde monteurs. Al naar gelang het soort onderhoud, kleine of grote beurt spreken wij vooraf een prijs met u af....

APK

Wij voeren voor elk merk en type auto een APK-keuring uit. De APK is belangrijk en nuttig voor de verkeersveiligheid en ter bescherming van het milieu. Door deze keuring weet u namelijk zeker dat uw auto regelmatig grondig wordt doorgelicht. Bij ons krijgt u vooraf een prijsopgave van eventueel noodzakelijke reparatiewerkzaamheden aan uw auto. Op deze manier komt u dus nooit voor verassingen te staan.

Airco Service

Een groot deel van de personenauto's beschikt tegenwoordig over airconditioning. Wat u wellicht niet wist is dat uw airco regematig onderhoud nodig heeft. Op deze manier houdt u uw airco systeem in optimale conditie en zit u altijd fris achter het stuur. U kunt bij ons terecht voor alle zaken omtrent het airco systeem..


Banden & Velgen

De banden van uw auto spelen een belangrijke rol bij uw eigen veiligheid en die van anderen. Wanneer u veilig en comfortabel wilt rijden, zijn goede banden een vereiste. De band vormt immers het enige contact met het wegdek. U moet hier dus altijd op kunnen vertrouwen. U kunt bij ons terecht voor alle merken, soorten en maten banden. Doordat wij banden en velgen scherp inkopen bent u bij ons altijd verzekerd van een gunstige prijs. Ook voor winterbanden kunt u bij ons terecht..

Reparatie & Taxatie

Heeft u schade aan uw auto? Dan helpen wij u graag voort. De gehele schadeafwikkeling kunnen wij voor u verzorgen. Wij werken samen met verschillende verzekeringsmaatschappijen, dus wij zijn bevoegd om de schade te taxeren, repareren en vervolgens het administratieve deel met uw verzekering te regelen. Op deze manier hopen wij "uw schade" te verlichten..

In & Verkoop

Ook voor een goede, betrouwbare occassion bent u bij Auto Service Haaksbergen aan het juiste adres. Wij hebben altijd diverse occassions in verschillende prijsklassen staan. Al onze auto's worden afgeleverd inclusief een APK-keuring en een afleveringsbeurt. Op deze manier kunt u veilig op pad. Biedt ons assortiment voor u geen passende auto? Dan zoeken wij graag voor u naar de juiste auto. Informeer naar de mogelijkheden..


Storingsdiagnose

Wij beschikken over moderne, professionele diagnoseapperatuur. Hierdoor zijn wij in staat om de meeste storingen, aan ieder merk of type auto uit te lezen en vast te stellen. Het is daarom mogelijk om de oorzaak van de storing effectief en snel te vinden. Zodra de reden van de storing is gevonden zullen wij contact met u opnemen. Wij geven u vervolgens inzicht in de reden van de storing, de eventuele uit te voeren reparatiewerkzaamheden en de bijbehorende kosten. Door een storing in uw auto tijdig en vakkundig te laten controleren en - indien nodig - te laten repareren voorkomt u hoge reparatiekosten die kunnen optreden wanneer u doorrijdt met een storing.

Automaat Service

Wij beschikken over een geavanceerde spoelautomaat met een krachtig reinigingsproces waarmee onze professionals in de werkplaats uw automaatbak spoelen, reinigen en voorzien van verse vloeistof.Het niet regelmatig spoelen, reinigen en verversen leidt tot vervuilde olie en een slechte smerende werking. Deze factoren veroorzaken op termijn storingen wat leidt tot dure reparaties en revisies. Voorkomen is beter dan genezen!

Auto Service Haaksbergen repareert en onderhoudt alle automerken. Voor al uw reparatie- & onderhouds- werkzaamheden. Wij beschikken over een uitgebreide werkplaats welke is uitgerust met de modernste apparatuur welke het hedendaagse autopark van een garage verlangt.

Beoordeling

9,5

Gemiddelde op de schaal van 10
op basis van 868 beoordelingen

Contact informatie

De Greune 25
7483 PH, Haaksbergen

+31 (0)53 572 9074